Pikantās kartupeļu vafeles
Foto: Shutterstock
3.0000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g kartupeļi (miltaini)
kartupeļi (miltaini)
1
1 purava kāts
purava kāts
2
2 olas
olas
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
 
malti baltie pipari
malti baltie pipari
0.5 TK
0.5 TK saldās paprikas pulveris
saldās paprikas pulveris
2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums
100 g
100 g milti
milti
 
eļļa
eļļa
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantās kartupeļu vafeles – garšīgas gan karstas, gan aukstas, noderīgas arī dekorēšanai vai burgeru gatavošanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus nomizo. Pusi kartupeļu novāra, nokāš un sastampā. Nevārītos kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, nospiež lieko šķidrumu marlē, pievieno masu vārītajiem kartupeļiem. Puravu nomazgā, notīra, smalki sakapā.

    Kartupeļus samaisa ar puraviem un olām. Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri, skābo krējumu un miltus.

    Pannu sakarsē, ieziež ar eļļu un cep vafeles, līdz tās ir zeltainas.

    Pasniedz ar skābo krējumu un kapātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form