Pikantās kartupeļu vafeles
Foto: Shutterstock
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikantās kartupeļu vafeles – garšīgas gan karstas, gan aukstas, noderīgas arī dekorēšanai vai burgeru gatavošanai.

Kartupeļus nomizo. Pusi kartupeļu novāra, nokāš un sastampā. Nevārītos kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves, nospiež lieko šķidrumu marlē, pievieno masu vārītajiem kartupeļiem. Puravu nomazgā, notīra, smalki sakapā.

Kartupeļus samaisa ar puraviem un olām. Pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri, skābo krējumu un miltus.

Pannu sakarsē, ieziež ar eļļu un cep vafeles, līdz tās ir zeltainas.

Pasniedz ar skābo krējumu un kapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form