Pikantās laša kotletītes
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
550 g
550 g laša fileja
laša fileja
1
1 ola
ola
2 ĒK
2 ĒK karija pasta
karija pasta
1 ĒK
1 ĒK sarīvēts ingvers
sarīvēts ingvers
2 TK
2 TK sojas mērce
sojas mērce
sauja
sauja koriandrs vai pētersīļi
koriandrs vai pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas laša filejas kotletītes ar pikanto ingveru un karija pastu. Sāļās notis pannā ceptajiem zivju plācenīšiem piešķirs sojas mērce, bet svaigumu – koriandra lapiņas.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Laša fileju sagriež smalkos gabaliņos. Tad ber virtuves kombainā, pievieno karija pastu, ingveru, koriandru sojas mērci.

    Kotlešu masu samaļ, līdz tā vienmērīga, un iemaisa tajā olu.

    Pannā uzkarsē eļļu. No laša masas veido palielas kotletes un liek pannā.

    Cep 4–5 minūtes no katras puses, līdz tās zeltainas un gatavas.

    Bet, ja vēlies, lai kotletes ir liesākas, cep tās cepeškrāsnī uz cepamā papīra.

    Pasniedz ar svaigajiem salātiem. Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form