25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
550 glaša fileja1 ola2 ĒKkarija pasta1 ĒKsarīvēts ingvers2 TKsojas mērce saujakoriandrs vai pētersīļi1 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Laša fileju sagriež smalkos gabaliņos. Tad ber virtuves kombainā, pievieno karija pastu, ingveru, koriandru sojas mērci.
2
Kotlešu masu samaļ, līdz tā vienmērīga, un iemaisa tajā olu.
3
Pannā uzkarsē eļļu. No laša masas veido palielas kotletes un liek pannā.
4
Cep 4–5 minūtes no katras puses, līdz tās zeltainas un gatavas.
5
Bet, ja vēlies, lai kotletes ir liesākas, cep tās cepeškrāsnī uz cepamā papīra.
Pasniedz ar svaigajiem salātiem. Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit