Foto: Shutterstock
Gardas laša filejas kotletītes ar pikanto ingveru un karija pastu. Sāļās notis pannā ceptajiem zivju plācenīšiem piešķirs sojas mērce, bet svaigumu – koriandra lapiņas.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
550 glaša fileja1 ola2 ĒKkarija pasta1 ĒKsarīvēts ingvers2 TKsojas mērce saujakoriandrs vai pētersīļi1 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Laša fileju sagriež smalkos gabaliņos. Tad ber virtuves kombainā, pievieno karija pastu, ingveru, koriandru sojas mērci.

2

Kotlešu masu samaļ, līdz tā vienmērīga, un iemaisa tajā olu.

3

Pannā uzkarsē eļļu. No laša masas veido palielas kotletes un liek pannā.

4

Cep 4–5 minūtes no katras puses, līdz tās zeltainas un gatavas.

5

Bet, ja vēlies, lai kotletes ir liesākas, cep tās cepeškrāsnī uz cepamā papīra.

Pasniedz ar svaigajiem salātiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!