Pikantās pildītās olas
Foto: Shutterstock
1.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
10
10 cieti vārītas lielas olas
cieti vārītas lielas olas
0.25 tase
0.25 tase asās sinepes (brūnās)
asās sinepes (brūnās)
3 ĒK
3 ĒK majonēze
majonēze
1 TK
1 TK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis
0.25 TK
0.25 TK tobasco
tobasco
3 ĒK
3 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK konservēti kaperi
konservēti kaperi
2-3 ĒK
2-3 ĒK ūdens
ūdens
  • Lieldienu receptes
  • Olu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantās olas - ņiprai Lieldienu uzkodai vai "zacenei" pie kreftīgāka dzēriena.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberz caur sietu bļodā un piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, tabasko, pētersīļus un kaperus.

    Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.

    Pievieno sāli un piparus pēc garšas, un pildi olu pusītēs.

    Iesūtīja: Linduxx

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form