
Loading...
Sastāvdaļas
10
10 cieti vārītas lielas olas
cieti vārītas lielas olas0.25 tase
0.25 tase asās sinepes (brūnās)
asās sinepes (brūnās)3 ĒK
3 ĒK majonēze
majonēze1 TK
1 TK baltvīna etiķis
baltvīna etiķis0.25 TK
0.25 TK tobasco
tobasco3 ĒK
3 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi1 ĒK
1 ĒK konservēti kaperi
konservēti kaperi2-3 ĒK
2-3 ĒK ūdens
ūdensPikantās olas - ņiprai Lieldienu uzkodai vai "zacenei" pie kreftīgāka dzēriena.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberz caur sietu bļodā un piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, tabasko, pētersīļus un kaperus.
Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas, un pildi olu pusītēs.
Iesūtīja: Linduxx
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.