Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs
4.4444 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šīs ir mūsu mājās iecienītās karstmaizes, kas garšo visiem," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Sieru sarīvē, liek bļodiņā, samaisa ar viegli sakultām olām. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs.

Tostermaizes šķēles pārziež ar margarīnu, liek uz plāts. Uz maizītēm liek sinepes pēc garšas, desas šķēles, mārutkus, kečupu, marinētos gurķus un pa virsu siera-olu masu.

Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs
Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs

Cep, līdz siermaizītēm apbrūnējušas maliņas, siers izkusis un kļuvis apetītlīgi zeltains.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form