20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 tostermaize margarīns vai sviests sinepes mārrutki kečups150 gvārītā desa10 marinēti gurķi300 gHolandes siers2 olas
Sagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Sieru sarīvē, liek bļodiņā, samaisa ar viegli sakultām olām. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs.
3
Tostermaizes šķēles pārziež ar margarīnu, liek uz plāts. Uz maizītēm liek sinepes pēc garšas, desas šķēles, mārutkus, kečupu, marinētos gurķus un pa virsu siera-olu masu.
4
Cep, līdz siermaizītēm apbrūnējušas maliņas, siers izkusis un kļuvis apetītlīgi zeltains.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit