
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 tostermaize
tostermaize margarīns vai sviests
margarīns vai sviests sinepes
sinepes mārrutki
mārrutki kečups
kečups150 g
150 g vārītā desa
vārītā desa10
10 marinēti gurķi
marinēti gurķi250-300 g
250-300 g Holandes siers
Holandes siers2
2 olas
olas"Šīs ir mūsu mājās iecienītās karstmaizes, kas garšo visiem," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
Sieru sarīvē, liek bļodiņā, samaisa ar viegli sakultām olām. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs.
Tostermaizes šķēles pārziež ar margarīnu, liek uz plāts. Uz maizītēm liek sinepes pēc garšas, desas šķēles, mārutkus, kečupu, marinētos gurķus un pa virsu siera-olu masu.


Cep, līdz siermaizītēm apbrūnējušas maliņas, siers izkusis un kļuvis apetītlīgi zeltains.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.