Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
Foto: Privātais arhīvs
4.1111 18
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 tostermaize
tostermaize
 
margarīns vai sviests
margarīns vai sviests
 
sinepes
sinepes
 
mārrutki
mārrutki
 
kečups
kečups
150 g
150 g vārītā desa
vārītā desa
10
10 marinēti gurķi
marinēti gurķi
250-300 g
250-300 g Holandes siers
Holandes siers
2
2 olas
olas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Karstās uzkodas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Šīs ir mūsu mājās iecienītās karstmaizes, kas garšo visiem," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

    Sieru sarīvē, liek bļodiņā, samaisa ar viegli sakultām olām. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs.

    Tostermaizes šķēles pārziež ar margarīnu, liek uz plāts. Uz maizītēm liek sinepes pēc garšas, desas šķēles, mārutkus, kečupu, marinētos gurķus un pa virsu siera-olu masu.

    Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
    Foto: Privātais arhīvs
    Pikantās siera karstmaizes ar desu un marinētiem gurķīšiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Cep, līdz siermaizītēm apbrūnējušas maliņas, siers izkusis un kļuvis apetītlīgi zeltains.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form