300Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
6 gab.vistas fileja4 ĒKcitronu sula3 TKmalts koriandrs1 ĒKmaltas ķimenes1 TKmalts kardamons0.5 gab.sakapāts sīpols4 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKrīvēts ingvers1 ĒKcitronu sula1 TKsāls0.25 TKpaprika naža galsčili pipari250 gjogurts bez piedevām
Sagatavošana
1
Vistas filejas noskalo, ieliek lielā bļodā. Gaļu apziež ar citronu sulu, uzliek vāku un uz pusstundu ievieto vēsumā.
2
Koriandru, ķimenes, sīpolus, sāli ieber virtuves kombainā, pielej citronu sulu un sakuļ. Pievieno papriku, čili, jogurtu, rūpīgi samaisa.
3
Gaļai pārlej garšvielu un jogurta marinādi, uzliek vāku un 4 stundas ļauj aukstā vietā marinēties.
4
Gaļu uzliek uz restēm un cepeškrāsnī 180 grādos cep 45 minūtes vai cep uz grila.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit