Foto: Shutterstock
Pikantās vistas filejas gardā marinādē.
300Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.vistas fileja4 ĒKcitronu sula3 TKmalts koriandrs1 ĒKmaltas ķimenes1 TKmalts kardamons0.5 gab.sakapāts sīpols4 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKrīvēts ingvers1 ĒKcitronu sula1 TKsāls0.25 TKpaprika naža galsčili pipari250 gjogurts bez piedevām

Sagatavošana

1

Vistas filejas noskalo, ieliek lielā bļodā. Gaļu apziež ar citronu sulu, uzliek vāku un uz pusstundu ievieto vēsumā.

2

Koriandru, ķimenes, sīpolus, sāli ieber virtuves kombainā, pielej citronu sulu un sakuļ. Pievieno papriku, čili, jogurtu, rūpīgi samaisa.

3

Gaļai pārlej garšvielu un jogurta marinādi, uzliek vāku un 4 stundas ļauj aukstā vietā marinēties.

4

Gaļu uzliek uz restēm un cepeškrāsnī 180 grādos cep 45 minūtes vai cep uz grila.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!