
Kad mājās nu tiešām nekā nav, jāpārbauda ledusskapja dzīles, ja aizķēries gabaliņš kāpostgalvas un kāds burkāns, pārsteidzošu maltīti var sarūpēt desmit minūšu laikā. Piņķerīgāko darba daļu vislabāk uzticēt virtuves kombainam, kas sastāvdaļas samals vienādos gabaliņos desmitreiz ātrāk nekā tu ar rīvi rokās.
Virtuves kombainā liek kāpostu, burkānus, sīpolu un ķiploka daiviņas. Visu samaļ līdz dārzeņi atgādina kvinojas graudiņus.
Kad masa samalta, to liek bļodā un pievieno olu un garšvielas, kā arī miltus. Kārtīgi samaisa. Panākumu atslēga ir garšvielas, šī ir vieta eksperimentiem, droši var likt arī svaigus vai kaltētus zaļumus.

No masas veido plācenīšus un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm gaiši brūnus. Ēd ar krējuma mērcīti.
Lai labi garšo!
Comment Form

