1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikanti sārtā karbonāde romantiskām vakariņām, ballītei vai ikdienas maltītei.

Izdauzītu karbonādi panē tikai miltos(!) un viegli apcep.

Pārsmērē karbonādi ar mērci(kečups+majonēze+sasmalcināts ķiploks). Visu apkaisa ar sīki sagrieztu sīpolu un sarīvētu sieru. Zem vāka uz lēnas uguns vai cepeškrāsnī cep, kamēr siers izkūst.

Karbonādi rotā ar tomātu šķēlītēm un zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form