Tasty
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
120 g
120 g cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
1 ĒK
1 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK kečups
kečups
60 g
60 g Holandes siers
Holandes siers
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
 
eļļa
eļļa
 
tomāts
tomāts
 
zaļumi
zaļumi
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pikanti sārtā karbonāde romantiskām vakariņām, ballītei vai ikdienas maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izdauzītu karbonādi panē tikai miltos(!) un viegli apcep.

    Pārsmērē karbonādi ar mērci(kečups+majonēze+sasmalcināts ķiploks). Visu apkaisa ar sīki sagrieztu sīpolu un sarīvētu sieru. Zem vāka uz lēnas uguns vai cepeškrāsnī cep, kamēr siers izkūst.

    Karbonādi rotā ar tomātu šķēlītēm un zaļumiem.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form