Pikantie tunča salāti ar rīsiem, dārzeņiem un vārītu olu
Foto: mosfood
3.7143 7
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g vārīti rīsi
vārīti rīsi
2
2 cieti vārītas olas
cieti vārītas olas
200 g
200 g tuncis savā sulā
tuncis savā sulā
100 g
100 g zaļie zirnīši
zaļie zirnīši
1
1 tomāts
tomāts
2
2 sīpoli
sīpoli
2 TK
2 TK karija pulveris
karija pulveris
1 šķipsna
1 šķipsna čili pulveris
čili pulveris
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojami salāti ar konservētu tunci, dārzeņiem un rīsiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus nomizo un sīki sasmalcina, ber sakarsētā pannā un apcep, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi.

    Pievieno šķipsnu malta čili un kariju. Visu samaisa un izkarsē.

    Bļodā ber atdzesētus, vārītus rīsus, kam pievieno konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), zaļos zirnīšus un sagrieztu tomātu.

    Visu sajauc, iemaisot ceptos sīpolus ar čili un kariju.

    Servē šķīvjos, pārslaka ar citrona sulu, pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pievieno sagrieztu olu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form