Pikantie vistas pusspārniņi ar čili un medu
Foto: Ieva Berga
2.5000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 kg
0,5 kg Vistas spārniņi
Vistas spārniņi
2 ĒK
2 ĒK Tumšā sojas mērce
Tumšā sojas mērce
1 šķipsna
1 šķipsna čili piparu pulveris
čili piparu pulveris
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
1 sauja
1 sauja rieksti
rieksti
  • Dažādas uzkodas
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lielisks ēdiens – divi vienā. Var pasniegt gan kā gardu uzkodu vai našķi, gan kā pamatēdienu kopā ar rīsiem vai frī kartupeļiem un salātiem. Recepti iesaka Ieva Berga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sojas mērci sajauc ar čili. Liek cepampannā vistas pusspārniņus un ar šo ierīvē.

    Ļauj marinēties istabas temperatūrā apmēram stundu, pa laikam apmaisot.

    Cepeškrāsni uzkarsē uz 200°.

    Cepampannā pāri iemarinētajiem pusspārniņiem ar tējkaroti uzlej medu vai saliek medus pikučus un pārber riekstus.

    Cep apmēram pusstundu, ik pēc 5 minūtēm apmaisot.

    Pasniedz karstus, pārkaisot ar sezama sēkliņām. Var ēst arī aukstus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form