Foto: Ieva Berga
Lielisks ēdiens – divi vienā. Var pasniegt gan kā gardu uzkodu vai našķi, gan kā pamatēdienu kopā ar rīsiem vai frī kartupeļiem un salātiem. Recepti iesaka Ieva Berga.
90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
0.5 kgVistas spārniņi2 ĒKTumšā sojas mērce1 šķipsnačili piparu pulveris3 ĒKmedus1 saujarieksti

Sagatavošana

1

Sojas mērci sajauc ar čili. Liek cepampannā vistas pusspārniņus un ar šo ierīvē.

2

Ļauj marinēties istabas temperatūrā apmēram stundu, pa laikam apmaisot.

3

Cepeškrāsni uzkarsē uz 200°.

4

Cepampannā pāri iemarinētajiem pusspārniņiem ar tējkaroti uzlej medu vai saliek medus pikučus un pārber riekstus.

5

Cep apmēram pusstundu, ik pēc 5 minūtēm apmaisot.

6

Pasniedz karstus, pārkaisot ar sezama sēkliņām. Var ēst arī aukstus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!