Vistas stilbiņi jogurta marinādē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8
8 vistas stilbiņi
vistas stilbiņi
1
1 citrona sula
citrona sula
4
4 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
7,5 cm
7,5 cm ingvers
ingvers
1 ĒK
1 ĒK paprikas pulveris
paprikas pulveris
2 ĒK
2 ĒK garam masala
garam masala
3 ĒK
3 ĒK saulespuķu eļļa
saulespuķu eļļa
225 ml
225 ml bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
Mērcei:
200 ml
200 ml bezpiedevu jogurts
bezpiedevu jogurts
1/4
1/4 gurķis
gurķis
1 ĒK
1 ĒK sakapātas piparmētras
sakapātas piparmētras
 
citrona daiviņas pasniegšanai
citrona daiviņas pasniegšanai
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Indiešu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pikanti un ātri pagatavojami vistas stilbiņi jogurta marinādē. Pasniedz ar maigu jogurta mērcīti, lai gaļa nebūtu pārlieku asa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas stilbiņos ar nazi iegriež dažās vietās, lai labāk uzsūktos garšvielas. Liek palielā plastmasas vai stikla traukā.

    Virtuves kombainā liek citrona sulu, ķiploka daiviņas, sarīvētu ingveru, paprikas pulveri, garam masala garšvielas, eļļu un jogurtu. Visu sajauc, līdz iegūta vienmērīga masa. To pārlej vistas stilbiņiem, kārtīgi apviļā, un atstāj vistu marinēties uz dažām stundām.

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

    Vistu liek cepeškrāsnī, cepamajā traukā un cep 40 minūtes, līdz stilbiņi zeltaini brūni.

    Gatavo mērci: sajauc jogurtu ar sasmalcinātu gurķi un piparmētrām. Ja mērce liekas par pliekanu, var pievienot sāli un piparus.

    Pasniedz vistas stilbiņus kopā ar mērci un citrona daiviņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form