Pikantie vistas stilbiņi- būs darbošanās vērti.

Pannā sakarsē eļļu un apcep stilbiņus no visām pusēm brūnus.

Pēc tam tos apkaisa ar sāli un pipariem.

Pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas.

Liek stilbiņus zemā cepeštraukā. Trauku novieto cepeškrāsnī un cep 200°C 10 minūtes.

Sagatavo medus, ingvera un sarīvētas apelsīna miziņas maisījumu.

Pārlej stilbiņiem.

Turpina vēl cept 15 minūtes.

Apelsīnu sulu sajauc ar sojas mērci un kviešu miltiem.

Mērcei pievieno šķidrumu, kas palicis pāri no izceptajiem stilbiņiem. Pēc garšas pieliek sāli un piparus.

Noņem katliņu no plits un mērcē ieputo sviestu.

Stilbiņus pasniedz ar mērci, vārītiem rīsiem un dārzeņiem.


Iesūtīja:
Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!