Piknika salāti ar kāpostiem, burkāniem un selerijām
Foto: "Virtuve diviem" publicitātes foto
1.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 jaunā kāposta galviņa
jaunā kāposta galviņa
1
1 sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
2
2 burkāni
burkāni
3
3 seleriju kāti
seleriju kāti
1
1 buntīte pētersīļu
buntīte pētersīļu
3 ĒK
3 ĒK majonēze
majonēze
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Meklējot piemērotu recepti dārza pasākumam pie gaļas ēdieniem, ideju aizguvām no bloga "Lindas virtuve". Var dārzeņus jau iepriekš sagatavot, uzklāt pārtikas plēvi un ielikt ledusskapī iepriekšējā vakarā. Otrā dienā tikai atliks tos sajaukt ar majonēzi vai citu mērci un likt galdā. Ļoti ērta recepte, un arī ciemiņiem salāti garšoja. Noteikti recepti izmantošu arī turpmāk," teic kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kāpostgalviņu sagriež vai sašķērē sloksnītēs. Sīpolu nomizo, sagriež plānās ripiņās. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Seleriju kātus sagriež gabaliņos. Pētersīļus sasmalcina.

    Visu liek salātu bļodā, sajauc ar majonēzi. Majonēzi var aizstāt ar krējumu vai olīveļļas un citronu sulas maisījumu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form