Pīlādžu kompots
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Pīlādžu kompots ābolu sulā - gardi un veselīgi.

Pīlādžus uz nakti ievieto saldētavā, lai noņemtu rūgtumu.

Ogām ļauj atkust, sapilda sterilās burkās.

Ābolu sulu uzkarsē, pievieno un izšķīdina cukuru ar citronskābi, karsējot nosmeļ putas. Ābolu sulu pārlej pīlādžiem.

Pasterizē 85* temperatūrā 0.5 l burkas 10 min., litra burkas - 15 minūtes, tad aizvāko.

Iesūtīja: Mocca

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form