Pildīta bagete ar siera krēmu
Foto: Publicitātes attēls
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bagete
bagete
180 g
180 g krēmsiers
krēmsiers
1
1 ola
ola
4 šķēles
4 šķēles šķiņķis vai bekons
šķiņķis vai bekons
4
4 saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
1–2
1–2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Garda un sātīga bagete ar krēmsieru, šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem. Recepti piedāvā "Rimi" Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izgreb bagetes mīkstumu, izgriežot virsējā garozā iedobi.

    Sajauc sieru ar olu, pievieno sagrieztu šķiņķi un kaltētus tomātus.

    Masu pilda bagetē un cep cepeškrāsnī (180°C) 10 minūtes.

    "Izgrebto maizi noteikti neizmet! Sagriez to kubiņos, apslaki ar eļļu un pievieno sasmalcinātu ķiploku. Maizes kubiņus izvieto blakus bagetei un cep vienlaicīgi, lai izveidojas grauzdiņi – noderēs salātiem!" iesaka Baranovskis.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam