Pildītā omlete ar bekonu un sieru
Foto: Shutterstock
4.2500 4
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
3
3 bekona šķēles
bekona šķēles
 
labi kūstošs, sarīvēts siers (piemēram, Krievijas vai Čedaras)
labi kūstošs, sarīvēts siers (piemēram, Krievijas vai Čedaras)
pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi
garšvielas un garšaugi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Omletes un olu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Brīvdienas nav iedomājamas bez sātīgām un nesteidzīgām brokastīm, tieši tāpēc omlete ir tas, kas vajadzīgs izsalkušajiem. Kraukšķīgais bekons, kūstošais siers un svaigie zaļumi garnējumā sagādās krietnu enerģijas devu lieliskam dienas sākumam.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā bļodā iesit olas, pievieno sāli, garšvielas un ar putojamo slotiņu puto aptuveni minūti, līdz masa kļuvusi gaisīga.

    Sakarsē pannu un bez eļļas apcep bekonu. Noliec malā.

    Noregulē nelielo liesmu, uz pannas uzlej eļļu, lej sakultās olas, izlīdzini pa visu pannu un uzliec vāku.

    Cep aptuveni 4-6 minūtes, līdz omlete gandrīz gatava, bet pa vidu vēl nedaudz jēls. Tad vienā pusē ieliec apcepto bekonu, pusi no siera un pārloki otru pusi pāri.

    Pārkaisi pāri palikušo sieru. Pacep vēl minūti ar vāku virs pannas.

    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form