Pildītā omlete ar bekonu un sieru
Foto: Shutterstock
4.2500 4
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Brīvdienas nav iedomājamas bez sātīgām un nesteidzīgām brokastīm, tieši tāpēc omlete ir tas, kas vajadzīgs izsalkušajiem. Kraukšķīgais bekons, kūstošais siers un svaigie zaļumi garnējumā sagādās krietnu enerģijas devu lieliskam dienas sākumam.

Nelielā bļodā iesit olas, pievieno sāli, garšvielas un ar putojamo slotiņu puto aptuveni minūti, līdz masa kļuvusi gaisīga.

Sakarsē pannu un bez eļļas apcep bekonu. Noliec malā.

Noregulē nelielo liesmu, uz pannas uzlej eļļu, lej sakultās olas, izlīdzini pa visu pannu un uzliec vāku.

Cep aptuveni 4-6 minūtes, līdz omlete gandrīz gatava, bet pa vidu vēl nedaudz jēls. Tad vienā pusē ieliec apcepto bekonu, pusi no siera un pārloki otru pusi pāri.

Pārkaisi pāri palikušo sieru. Pacep vēl minūti ar vāku virs pannas.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form