Foto: Shutterstock
Pildīt papriku vari ar visu, kas tev garšo. Bet šoreiz "Tasty" iesaka izmēģināt gardēdes Katrīnas Ancānes recepti ar malto gaļu. Baudi pildīto papriku ar skābo krējumu vai tomātu mērci, ko gatavo ar saldo krējumu, pievienojot timiānu un oregano. Ja pildīto papriku liksi cepamtraukā, kurā ieliets nedaudz ūdens, tā būs vēl sulīgāka. Ja mājās nav cepeškrāsns, sutini pildīto papriku dziļā pannā, kurā ielieta mērce vai ūdens.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.lielas paprikas250 gmaltā gaļa1 gab.liels sīpols180 grīsi120 gkūstošs siers (Čedaras, Krievijas, mocarellas) pēc garšasTako garšvielu maisījums pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Liec vārīties rīsus, līdz tie kļūst pārāk mīksti.

2

Sakapā sīpolu un apcep.

3

Sīpoliem pievieno malto gaļu, lai tā apcepas, bet nav izcepusies.

4

Paprikai nogriez cepurīti un iztīri vidu.

5

Liec katliņà vārošā ūdenī un vāri 5–8 minūtes, lai tā kļūst mīkstāka.

6

Kārto papriku cepamtraukā.

7

Rīsus sajauc ar malto gaļu un pievieno garšvielas.

8

Pildi papriku ar gaļas-rīsu masu.

9

Sarīvē sieru un kārto uz paprikas.

10

Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā vismaz 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!