Ar malto gaļu pildīta paprika zem kūstoša siera cepurītes
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. lielas paprikas
lielas paprikas
250 g
250 g maltā gaļa
maltā gaļa
1 gab.
1 gab. liels sīpols
liels sīpols
180 g
180 g rīsi
rīsi
120 g
120 g kūstošs siers (Čedaras, Krievijas, mocarellas)
kūstošs siers (Čedaras, Krievijas, mocarellas)
pēc garšas
pēc garšas Tako garšvielu maisījums
Tako garšvielu maisījums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildīt papriku vari ar visu, kas tev garšo. Bet šoreiz "Tasty" iesaka izmēģināt gardēdes Katrīnas Ancānes recepti ar malto gaļu. Baudi pildīto papriku ar skābo krējumu vai tomātu mērci, ko gatavo ar saldo krējumu, pievienojot timiānu un oregano. Ja pildīto papriku liksi cepamtraukā, kurā ieliets nedaudz ūdens, tā būs vēl sulīgāka. Ja mājās nav cepeškrāsns, sutini pildīto papriku dziļā pannā, kurā ielieta mērce vai ūdens.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liec vārīties rīsus, līdz tie kļūst pārāk mīksti.

    Sakapā sīpolu un apcep.

    Sīpoliem pievieno malto gaļu, lai tā apcepas, bet nav izcepusies.

    Paprikai nogriez cepurīti un iztīri vidu.

    Liec katliņà vārošā ūdenī un vāri 5–8 minūtes, lai tā kļūst mīkstāka.

    Kārto papriku cepamtraukā.

    Rīsus sajauc ar malto gaļu un pievieno garšvielas.

    Pildi papriku ar gaļas-rīsu masu.

    Sarīvē sieru un kārto uz paprikas.

    Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā vismaz 20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam