'Našķoties' Zanes paprikas laiviņas ar kazas sieru un tomātiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. paprika
paprika
300 g
300 g tomāti
tomāti
50 g
50 g konservētas zaļās olīvas
konservētas zaļās olīvas
20 g
20 g konservēti kaperi
konservēti kaperi
1 TK
1 TK kaltēts timiāns
kaltēts timiāns
1 TK
1 TK kumīns
kumīns
1 TK
1 TK maltas koriandra sēklas
maltas koriandra sēklas
0.25 TK
0.25 TK čili pārslas
čili pārslas
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
150 g
150 g mīkstais kazas piena siers
mīkstais kazas piena siers
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Krāsainu un košu papriku, kas pildīta ar gardu kazas sieru, sulīgiem tomātiem un kaperiem – to Zane Grēviņa šo sestdien gatavos raidījumā "Našķoties". Recepti lasi "Tasty", bet kulinārijas raidījumu skaties televīzijā sievietēm "STV Pirmā!" un lietotnē "Shortcut".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo garšvielu maisījumu. Piestā ber timiānu, kumīnu, čili pārslas, koriandru un sāli, visu saspied pulverī.

    Bļodiņā sajauc nelielos gabaliņos sagrieztus tomātus, sasmalcinātas olīvas un kaperus. Pievieno pusotru tējkaroti pagatavotā garšvielu maisījuma.

    Papriku pārgriez gareniski uz pusēm, izņem sēklas un novieto uz cepamās plātnes.

    Paprikas laiviņās sadrupini nedaudz mīkstā kazas siera. Tad visās laiviņās ievieto tomātu pildījumu. Augšpusi bagātīgi pārber ar atlikušo kazas sieru.

    Paprikas pusītes liec līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo 15–17 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Našķoties Zane Kumīns Koriandrs Kazas piena siers Čili pārslas Kaperi Paprika Sāls Zaļās olīvas Tomāti Cepeškrāsns Dārzeņu un sēņu uzkodas Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form