Foto: Shutterstock
Pildīta paprika ar sieru un žāvētu gaļu - skaists papildinājums aukstajam galdam.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

siers žāvēta gaļa olas gurķis zaļie zirnīši kukurūza tomāti majonēze paprika

Sagatavošana

1

Sarīvē sieru, pievieno mazliet žāvētas gaļas, rīvētas vārītas olas (tās var likt arī veselas – pa vidu pildījumam), gurķi (marinētui vai svaigu), var likt klāt arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, tomātus, nu ko sirds vēlas, tikai siera jābūt vismaz 3 reizes vairāk nekā pārējo sastāvdaļu.

2

Visu sajauc ar majonēzi, lai masa būtu ļoti bieza, pilda nelielās paprikas pākstīs un uz nakti ieliek ledusskapī, lai savelkās.

3

Otrā dienā griež biezās šķēlēs un liek uz šķīvja.

Piebilde: no pārāk lielām paprikām pildījumam ir tieksme izkrist.

Iesūtīja: Laima

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!