Foto: Anna Dimpere

Pildītu vistas fileju iespējams pagatavot dažādos veidos – liekot iekšā sieru, mocarellu, baziliku, žāvētus augļus un ne tikai. Kārdinošu pildītās vistas filejas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.vistas fileja (lielās) gab.sīpoli4 ķiploki (daiviņas)100 gspināti2 saujasšampinjoni100 gsiers (Holandes) pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi (vistas garšviela) pēc garšaseļļa

Sagatavošana

1

Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2

Pannā lej eļļu un liek cepties sagrieztu sīpolu, ķiploku, sēnes un cep līdz zeltains.

3

Pēc tam pievieno garšvielas, spinātus un sautē apmēram 2 minūtes.

4

Vistas filejās sānos iegriež kabatiņas un pilda to ar sacepto pildījumu, pārber vēl ar sieru un garšvielām.

5

Liek tās cepties krāsnī uz 25-30 minūtēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!