Pildīta vistas fileja ar sieru, šampinjoniem un spinātiem
Foto: Anna Dimpere
0 0
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
5 gab.
5 gab. vistas fileja (lielās)
vistas fileja (lielās)
1/2 gab.
1/2 gab. sīpoli
sīpoli
4
4 ķiploki (daiviņas)
ķiploki (daiviņas)
100 g
100 g spināti
spināti
2 saujas
2 saujas šampinjoni
šampinjoni
100 g
100 g siers (Holandes)
siers (Holandes)
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas garšvielas un garšaugi (vistas garšviela)
garšvielas un garšaugi (vistas garšviela)
pēc garšas
pēc garšas eļļa
eļļa
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītu vistas fileju iespējams pagatavot dažādos veidos – liekot iekšā sieru, mocarellu, baziliku, žāvētus augļus un ne tikai. Kārdinošu pildītās vistas filejas recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

    Pannā lej eļļu un liek cepties sagrieztu sīpolu, ķiploku, sēnes un cep līdz zeltains.

    Pēc tam pievieno garšvielas, spinātus un sautē apmēram 2 minūtes.

    Vistas filejās sānos iegriež kabatiņas un pilda to ar sacepto pildījumu, pārber vēl ar sieru un garšvielām.

    Liek tās cepties krāsnī uz 25-30 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Ēdiens Vista Eļļa Ķiploki Pipari Sāls Siers Sīpoli Spināti Šampinjoni Vistas fileja Brokastis Launags Pusdienas Vakariņas Cepeškrāsns Cepšana Gaļas ēdieni Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form