Pildīta vistas fileja ar spinātiem
Foto: Shutterstock
3.4000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sulīgas vistas krūtiņas, kas pildītas ar veselīgajiem spinātiem un sadrupinātu fetas sieru. Pasniedz pusdienās vai vakariņās ar salātiem, tvaicētām pupiņām vai zaļajiem zirnīšiem.

Spinātus noskalo, kārtīgi nosusina un sakapā smalkāk. Spinātus sajauc ar sadrupinātu fetas sieru, pievieno mazliet sāli un piparus.

Vistas krūtiņām iegriež sānos ar nazi kabatiņu un sapilda tajās spinātu un siera masu.

Krūtiņas rūpīgi aizloka un apkaisa ar mazliet sāli un pipariem.

Pannā uzkarsē olīveļļu (var izmantot arī grilpannu). Pildītās vistas krūtiņas liek pannā un apcep no vienas puses, līdz apbrūnējušas. Tad apgriež un pacep vēl pāris minūtes.

Kad vista apbrūnināta, pannā ielej dažas ēdamkarotes ūdens, uzliek vāku un sutina vistu apmēram 15-20 minūtes.

Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas ar dārzeņiem vai salātiem.

Lai labi garšo!

Comment Form