Pildītās meksikāņu 'pankūkas' - kesediljas
Foto: Aikāgaršo!
3.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātra un vienkārša brokastu recepte, ko piedāvā Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pagatavošana:

Pilngraudu tortiljas pārsmērē ar pesto.

Virsū liek nedaudz rīvēta vai sagriezta šķēlēs siera un spinātu lapas.

Sagriež ķiršu tomātus un liek pa virsu sieram un spinātu lapām.

Tad liek virsū šķiņķa un siera šķēli

Pārloka tortilju uz pusēm un uz 4 minūtēm liek cepties grilā.

Servē veselu, vai sagriez mazākos gabalos

Aikāgaršo padoms! Kesediljas var gatavot arī no citiem produktiem, piemēram, šķiņķa vietā izvēlēties vārītu vistas gaļu. Lai grila tīrīšana pēc kesedilju gatavošanas būtu vienkāršāka, ietin tās cepampapīrā – tā siers tecēs tieši cepamā papīra “kabatiņā”. Turklāt kesediljas var gatavot ne tikai uz grila, bet arī cept uz plīts.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form