Ātra un vienkārša brokastu recepte, ko piedāvā Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 pilngraudu tortiljas4 ĒKpesto150 gsiers150 gšķiņķis250 gķirštomāti spināti

Sagatavošana

1

Pilngraudu tortiljas pārsmērē ar pesto.

2

Virsū liek nedaudz rīvēta vai sagriezta šķēlēs siera un spinātu lapas.

3

Sagriež ķiršu tomātus un liek pa virsu sieram un spinātu lapām.

4

Tad liek virsū šķiņķa un siera šķēli.

5

Pārloka tortilju uz pusēm un uz 4 minūtēm liek cepties grilā.Servē veselu, vai sagriez mazākos gabalos.

Aikāgaršo padoms! Kesediljas var gatavot arī no citiem produktiem, piemēram, šķiņķa vietā izvēlēties vārītu vistas gaļu. Lai grila tīrīšana pēc kesedilju gatavošanas būtu vienkāršāka, ietin tās cepampapīrā – tā siers tecēs tieši cepamā papīra “kabatiņā”. Turklāt kesediljas var gatavot ne tikai uz grila, bet arī cept uz plīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!