Pildītas olas ar kariju
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6 gab.
6 gab. vārītas olas
vārītas olas
1,5 ĒK
1,5 ĒK majonēze
majonēze
1,5 ĒK
1,5 ĒK jogurts bez piedevām
jogurts bez piedevām
1,25 TK
1,25 TK karijs
karijs
0,4 TK
0,4 TK sasmalcināts ķimenes
sasmalcināts ķimenes
1 TK
1 TK čatnija mērce
čatnija mērce
1 gab.
1 gab. sīpoloki ar sīpolu
sīpoloki ar sīpolu
0,5 TK
0,5 TK laima sula
laima sula
 
tobasco
tobasco
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Lieldienu receptes
  • Olu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītas olas ar kariju lielisks papildinājums svētku gadam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nogriez no vārīto olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm.

    Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

    Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos.

    Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī.

    Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem

    Iesūtīja: Linduxx

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form