Foto: Shutterstock
Pildītās olas būs gards papildinājums auksto uzkodu klāstā.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.olas400 gmajonēze pēc garšassāls1.5 ĒKsinepes pētersīļi

Sagatavošana

1

Olas novāra cietas un liek ledus aukstā ūdenī mērcēties. Ik pa laikam nomaina auksto ūdeni, lai pēc tam čaumalu viegli nolobīt.

2

Olām noplēš čaumalu, pārgriež uz pusēm un izņem dzeltenumus.

3

Izņemtos dzeltenumus samīca un sajauc ar majonēzi, sāli un sinepēm.

4

Olu baltumu laiviņās pilda pagatavoto masu ar konditorejas maisa palīdzību, izspiežot skaistas krokas. Dekorē ar pētersīļu lapiņām.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!