Pildītas plānās pankūkas
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Pildītas pankūkas ar buka gaļu launagam vai pusdienām.

Buka gaļu vāra nelielā ūdens daudzumā, kam pievienotas garšvielas. Kad gaļa mīksta, to samaļ, pievieno sasmalcinātus sīpolus un garšvielas.

Gaļu pilda plānajās pankūkās.

Pankūkas no abām pusēm apcep un pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form