Pildītas pankūkas ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
60 g
60 g kviešu milti
kviešu milti
120 g
120 g piens
piens
0,5 gab.
0,5 gab. ola
ola
 
sāls
sāls
5 g
5 g tauki
tauki
Pildījumam:
50-75 g
50-75 g vārīta, cepta vai sautēta liellopu gaļa
vārīta, cepta vai sautēta liellopu gaļa
10 g
10 g kūpināts speķis
kūpināts speķis
15 g
15 g sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
gaļas buljons
gaļas buljons
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiskas pankūkas ar maltās gaļas pildījumu. Tās pasniedz pie gaļas buljona un dārzeņu zupām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo plāno pankūku mīklu un taukos cep pankūkas no vienas puses.

    Sīki sagrieztu speķi ar sīpoliem apcep, pievieno samaltu gaļu, sāli, nedaudz gaļas buljona, samaisa un izkarsē.

    Uz pankūku apceptās puses liek gaļas pildījumu, pankūkas saloka un apcep.

    Ar gaļu pildītās pankūkas pasniedz pie gaļas buljona, dārzeņu zupām. Tās labi garšo ar brūkleņu ievārījumu, tēju.

    Avots: N. Masiļūne, A. Pasopa "Latviešu ēdieni" Rīga, 1986

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form