Pildītas pankūkas ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Klasiskas pankūkas ar maltās gaļas pildījumu. Tās pasniedz pie gaļas buljona un dārzeņu zupām.

Pagatavo plāno pankūku mīklu un taukos cep pankūkas no vienas puses.

Sīki sagrieztu speķi ar sīpoliem apcep, pievieno samaltu gaļu, sāli, nedaudz gaļas buljona, samaisa un izkarsē.

Uz pankūku apceptās puses liek gaļas pildījumu, pankūkas saloka un apcep.

Ar gaļu pildītās pankūkas pasniedz pie gaļas buljona, dārzeņu zupām. Tās labi garšo ar brūkleņu ievārījumu, tēju.

Avots: N. Masiļūne, A. Pasopa "Latviešu ēdieni" Rīga, 1986

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form