Foto: Privātais arhīvs
No vienkāršām sastāvdaļām izdodas unikāla uzkoda. Īsts gardums, kas ikdienu pārvērš par maziem svētkiem. Pildītās sēnes var baudīt dažādās variācijās, bet šoreiz par iedvesmu pildījumam kļuva prošuto. Sulīgu pildīto sēņu recepti ar izteiksmīgu garšu iesaka gardēdis Jānis Segliņš.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
6 gab.šampinjoni100 ggabaliņos sagriezts prošuto6 TKpesto125 gmocarella

Sagatavošana

1

Šampinjoniem izgriez kātiņus.

2

Viegli apcep prošuto un pildi sēnēs.

3

Pievieno nepilnu tējkaroti pesto katrai sēnei un liec cepties 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 15 minūtes.

4

Tikmēr sagriez šķēlēs mocarella sieru.

5

Liec katrai sēnei mocarellas cepurīti un turpini cept cepeškrāsnī, līdz siers izkusis.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!