Pildīti āboli ar cepumiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
āboli
āboli
 
cepumi
cepumi
 
rieksti
rieksti
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītus ābolus ar cepumiem var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā ar pienu, vaniļas vai dzērveņu mērci (ļoti saldiem āboliem), puskusušu plombīra saldējumu, putukrējumu utt.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolus nomazgā. Ar speciālu rīku vai tējkaroti izgrebj ābolu serdi.

    Bet ievēro, lai neizgrebtu ābola pamatā caurumu, jo tad viss pildījums izlīs uz pannas.

    Ābolus,liek uz emaljētas vai niķelētas plāts (ja cep uz skārda plāts, tā iepriekš jāizklāj ar foliju vai cepampapīru) un cep 20 minūtes 250°C.

    Tad ābolus izņem, serdes vietā ieliek sadrupinātus cepumus. Turpina cept vēl 15 minūtes. Var cept stikla formā ar augstu malu (ja mala zema, cepot ies pāri un pietecēs krāsns). Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sadrupinātiem riekstiem.

    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form