Pildīti cukīni ar olām, šķiņķi un rīvmaizi
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Neierastāka cukīni pildījuma versija - olas, šķiņķis un rīvmaize, ko nosedz dāsna kārta siera.

Cukīni nogriež galiņus, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem daļu mīkstuma.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Pa to laiku olas sakuļ, iemaisa rīvmaizi, sieru, sakultu sviestu un sasmalcinātu sagrieztu šķiņķi. Kārtīgi izmaisa.

Liek uz pannas, cep, līdz šķidrums iztvaikojis. Apkaisa ar sāli un pipariem. Ar maisījumu piepilda cukīni.

Liek cepeškrāsnī, cep 20 minūtes. Aptuveni 5 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar rupji sarīvētu sieru.

Pirms pasniegšanas pārber ar kapātiem zaļumiem. Pasniedz ar savaigiem salātiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form