Kabaču laiviņas ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.3478 23
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ļoti vienkārša un garda recepte, kā likt lietā jaunos kabačus. Atliek vien sapildīt ar malto gaļu un sieru, ielikt cepeškrāsnī un pusstundas laikā maltīte gatava!

Kabačus nomazgā un sagriež uz pusēm gareniski. Ar karoti mazliet izgrebj kabaču pusīšu mīkstumu.

Lielā pannā apcep sīpolus un malto gaļu dažas minūtes, lai tā nebūtu pilnībā gatava. Apcepto gaļu pārliek lielā bļodā, pievieno sāli, piparus, sakulto olu, pusi no sarīvētā mocarellas siera un dažas ēdamkarotes tomātu mērces. Pildījumu kārtīgi samaisa.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Kabaču pusītes izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Sapilda ar maltās gaļas masu. Kabačus ievieto cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Tad izņem, virsū saliek tomātu šķēlītes un apkaisa ar atlikušo sieru.

Kabačus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes.

Pasniedz, kamēr vēl karsts.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form