Kabaču laiviņas ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.3871 31
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 kabači
kabači
400-500 g
400-500 g maltā gaļa
maltā gaļa
 
sīpols
sīpols
 
tomātu mērce
tomātu mērce
 
sakulta ola
sakulta ola
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna pipari
pipari
 
dažas tomāta šķēles
dažas tomāta šķēles
120 g
120 g sarīvēts mocarella siers
sarīvēts mocarella siers
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkārša un garda recepte, kā likt lietā jaunos kabačus. Atliek vien sapildīt ar malto gaļu un sieru, ielikt cepeškrāsnī un pusstundas laikā maltīte gatava!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomazgā un sagriež uz pusēm gareniski. Ar karoti mazliet izgrebj kabaču pusīšu mīkstumu.

    Lielā pannā apcep sīpolus un malto gaļu dažas minūtes, lai tā nebūtu pilnībā gatava. Apcepto gaļu pārliek lielā bļodā, pievieno sāli, piparus, sakulto olu, pusi no sarīvētā mocarellas siera un dažas ēdamkarotes tomātu mērces. Pildījumu kārtīgi samaisa.

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

    Kabaču pusītes izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Sapilda ar maltās gaļas masu. Kabačus ievieto cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Tad izņem, virsū saliek tomātu šķēlītes un apkaisa ar atlikušo sieru.

    Kabačus ievieto atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 10 minūtes.

    Pasniedz, kamēr vēl karsts.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Sludinājumi