60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkartupeļi300 ggaļa1 gab.sīpols2 gab.olas sāls zaļumi tomātu pasta buljons
Sagatavošana
1
Izvēlas vienādus, glītus kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā un vāra ar visu mizu pusgatavus.
2
Padzesē, nogriež vāciņus, izdobj vidiņus, ko samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu un sīpolu. Pievieno šai masai olas, sāli, sasmalcinātus zaļumus, tomātu pastu un pilda kartupeļos.
3
Uzliek kartupelim vāciņu un blīvi citu pie cita kārto karstumizturīgā traukā, kurā ielej nedaudz buljona. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep.
4
Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti dažādi kapāti zaļumi.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit