Foto: Shutterstock
Pildīti kartupeļi ar maltu gaļu vai divi-vienā.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgkartupeļi300 ggaļa1 gab.sīpols2 gab.olas sāls zaļumi tomātu pasta buljons

Sagatavošana

1

Izvēlas vienādus, glītus kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā un vāra ar visu mizu pusgatavus.

2

Padzesē, nogriež vāciņus, izdobj vidiņus, ko samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu un sīpolu. Pievieno šai masai olas, sāli, sasmalcinātus zaļumus, tomātu pastu un pilda kartupeļos.

3

Uzliek kartupelim vāciņu un blīvi citu pie cita kārto karstumizturīgā traukā, kurā ielej nedaudz buljona. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep.

4

Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti dažādi kapāti zaļumi.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!