Pildīti kartupeļi ar maltu gaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kartupeļi
kartupeļi
300 g
300 g gaļa
gaļa
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2 gab.
2 gab. olas
olas
 
sāls
sāls
 
zaļumi
zaļumi
 
tomātu pasta
tomātu pasta
 
buljons
buljons
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildīti kartupeļi ar maltu gaļu vai divi-vienā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izvēlas vienādus, glītus kartupeļus, tos rūpīgi nomazgā un vāra ar visu mizu pusgatavus.

    Padzesē, nogriež vāciņus, izdobj vidiņus, ko samaļ gaļas mašīnā kopā ar gaļu un sīpolu. Pievieno šai masai olas, sāli, sasmalcinātus zaļumus, tomātu pastu un pilda kartupeļos.

    Uzliek kartupelim vāciņu un blīvi citu pie cita kārto karstumizturīgā traukā, kurā ielej nedaudz buljona. Liek iesildītā cepeškrāsnī un cep.

    Pasniedz ar skābu krējumu, kam piejaukti dažādi kapāti zaļumi.

    Iesūtīja: VecPoga

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form