Pildīti kruasāni ar tunča salātiem un vārītu olu
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Pildītus kruasānus var ņemt līdzi piknikā, pasniegt brokastīs var panašķēties ar tiem launagā.

Ja vēlies pagatavot kruasānus pats, lielisku recepti atradīsi šeit, bet krietni vieglāk tie taps, ja nopirksi saldētos kruasānus, kas garšos tikpat labi. Vēl vienkāršāks variants ir iegādāties konditorejā jau izceptus kruasānus.

Pildīšanai vajadzētu izmantot jau padzisušus kruasānus, citādi mīkla pajuks un tie nepadosies griešanai.

Sagatavo tunci pildīšanai. Smalkos gabaliņos sakapā sīpolu, aplej ar šļuku citronu sulas, pieber sāli, piparus, samaisi un atstāj iemarinēties uz 5-10 minūtēm. Tad pievieno no šķidruma nokāstu tunci un majonēzi. Visu samaisa.

Novāra olas, lai mīkstums būtu ciets. Nomizo un sagriež biezās šķēlēs.

Uz pusēm pārgriež kruasānus, lai var salikt pildījumu. Iekšpusē iesmērē krēmsieru, liek rukolas lapas, tunča salātus, olu šķēles, svaiga gurķa šķēles. Ja vēlas, pārber ar sāli, pipariem un pievieno gurķa šķēles. Kruasānu nedaudz saspiež, lai sastāvdaļas saspiežas un maizītē būtu vieglāk iekosties.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form