Foto: Shutterstock
Pildītus kruasānus var ņemt līdzi piknikā, pasniegt brokastīs var panašķēties ar tiem launagā.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.kruasāni1 gab.sarkanais sīpols2.5 ĒKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari1 bundža konservēta tunča savā sulā4 gab.olas1 saujarukola1 gab.gurķis

Sagatavošana

1

Ja vēlies pagatavot kruasānus pats, lielisku recepti atradīsi šeit, bet krietni vieglāk tie taps, ja nopirksi saldētos kruasānus, kas garšos tikpat labi. Vēl vienkāršāks variants ir iegādāties konditorejā jau izceptus kruasānus.

2

Pildīšanai vajadzētu izmantot jau padzisušus kruasānus, citādi mīkla pajuks un tie nepadosies griešanai.

3

Sagatavo tunci pildīšanai. Smalkos gabaliņos sakapā sīpolu, aplej ar šļuku citronu sulas, pieber sāli, piparus, samaisi un atstāj iemarinēties uz 5-10 minūtēm. Tad pievieno no šķidruma nokāstu tunci un majonēzi. Visu samaisa.

4

Novāra olas, lai mīkstums būtu ciets. Nomizo un sagriež biezās šķēlēs.

5

Uz pusēm pārgriež kruasānus, lai var salikt pildījumu. Iekšpusē iesmērē krēmsieru, liek rukolas lapas, tunča salātus, olu šķēles, svaiga gurķa šķēles. Ja vēlas, pārber ar sāli, pipariem un pievieno gurķa šķēles. Kruasānu nedaudz saspiež, lai sastāvdaļas saspiežas un maizītē būtu vieglāk iekosties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!