Ar kuskusu pildīti tomāti
Foto: Shutterstock
2.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ātru un garšīgu vakariņu noslēpums? Vienkāršas sastāvdaļas, kuru pagatavošana neprasa lielu piepūli. Tik gardie un sulīgie tomāti kalpos kā lielisks ietvariņš, lai tajos sapildītu kuskusu un citas sastāvdaļas.

Tomātiem nogriež cepurītes un ar karoti tos uzmanīgi izgrebj. Tomātu mīkstumu smalki sakapā.

Tomātus apgāž otrādi un saliek uz papīra dvieļa, lai tie nožūtu.

Uzbriedina kuskusu pēc norādījumiem uz iepakojuma. Kad kuskuss uzbriedis, iemaisa tajā sviestu, lai izkūst, un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Tad kuskusu sajauc ar tomātu mīkstumu, sakapātiem sīpoliem un saspiestu ķiploku.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.

Tomātus sapilda ar kuskusa un sīpolu masu. Saliek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepeškrāsnī.

Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz uzreiz, kad gatavi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form