Foto: Shutterstock
Ātru un garšīgu vakariņu noslēpums? Vienkāršas sastāvdaļas, kuru pagatavošana neprasa lielu piepūli. Tik gardie un sulīgie tomāti kalpos kā lielisks ietvariņš, lai tajos sapildītu kuskusu un citas sastāvdaļas.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 lieli tomāti2 sarkanie sīpoli1 ķiploka daiviņa0.75 glāzekuskuss2 ĒKsviests vai olīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Tomātiem nogriež cepurītes un ar karoti tos uzmanīgi izgrebj. Tomātu mīkstumu smalki sakapā.

2

Tomātus apgāž otrādi un saliek uz papīra dvieļa, lai tie nožūtu.

3

Uzbriedina kuskusu pēc norādījumiem uz iepakojuma. Kad kuskuss uzbriedis, iemaisa tajā sviestu, lai izkūst, un pievieno sāli un piparus pēc garšas. Tad kuskusu sajauc ar tomātu mīkstumu, sakapātiem sīpoliem un saspiestu ķiploku.

4

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.

5

Tomātus sapilda ar kuskusa un sīpolu masu. Saliek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un liek cepeškrāsnī.

6

Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz uzreiz, kad gatavi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!