Pildīti kabači ar sēnēm un malto gaļu
Foto: Shutterstock
2.8571 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kabacis un gailenes kopā veido izcili maigu un nepārspējamu garšu saspēli. Protams, drīkst izmantot arī citas sēnes, tomēr mēs iesakām tieši gailenes!

Kabaci sagriež biezās ripās, izgriež viduci.

Gatavo pildījumu: sīpolu, ķiploku, tomātu, sēnes sagriež un sajauc ar maltu gaļu. Pievieno garšvielas un zaļumus.

Pilda kabaču gredzenus, ko kārto ietaukotā cepamtraukā. Pārkaisa rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gatavu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form