Foto: Shutterstock
Kabacis un gailenes kopā veido izcili maigu un nepārspējamu garšu saspēli. Protams, drīkst izmantot arī citas sēnes, tomēr mēs iesakām tieši gailenes!
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kabacis sīpols ķiploks tomāts sēnes maltā gaļa garšvielas zaļumi siers

Sagatavošana

1

Kabaci sagriež biezās ripās, izgriež viduci.

2

Gatavo pildījumu: sīpolu, ķiploku, tomātu, sēnes sagriež un sajauc ar maltu gaļu. Pievieno garšvielas un zaļumus.

3

Pilda kabaču gredzenus, ko kārto ietaukotā cepamtraukā. Pārkaisa rīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gatavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!