80Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
gab.kartupeļi (vienāda izmēra)2 glāzesskābs krējums pētersīļi dilles sāls400 gjaukta maltā gaļa1 gab.sīpols4 ĒKeļļa
Sagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nogriež abus galus un izgrebj viduci, lai veidojas kā krūzītes. Ieliek aukstā ūdenī, lai kartupeļi nepaliek tumši.
2
Pildījums: sīpolus sasmalcina un apcep 2 ĒK eļļas. Malto gaļu samaisa ar sīpoliem.
3
Sagatavotos kartupeļus izņem no ūdens, pilda ar malto gaļu un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.
4
Apceptos kartupeļus liek ietaukotā cepamā veidnē, pārlej krējumu un cep sakarsētā cepeškrāsnī 30 – 40 minūtes.
5
Gatavus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: daces
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit