Foto: Shutterstock
Pildītu kartupeļu sacepums - skaisti pasniedzams pusdienu maltītei.
80Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
gab.kartupeļi (vienāda izmēra)2 glāzesskābs krējums pētersīļi dilles sāls400 gjaukta maltā gaļa1 gab.sīpols4 ĒKeļļa

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, nogriež abus galus un izgrebj viduci, lai veidojas kā krūzītes. Ieliek aukstā ūdenī, lai kartupeļi nepaliek tumši.

2

Pildījums: sīpolus sasmalcina un apcep 2 ĒK eļļas. Malto gaļu samaisa ar sīpoliem.

3

Sagatavotos kartupeļus izņem no ūdens, pilda ar malto gaļu un apcep uz sakarsētas pannas eļļā.

4

Apceptos kartupeļus liek ietaukotā cepamā veidnē, pārlej krējumu un cep sakarsētā cepeškrāsnī 30 – 40 minūtes.

5

Gatavus pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: daces

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!