Pīles cepetis ar alu un āboliem
Foto: Shutterstock
3.5714 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši mīksta un sulīga pīle poļu gaumē, pagatavota ar alu un āboliem.

Pīli nosusina un ierīvē ar maisījumu - rupji saberzts koriandrs, rupjais sāls, pipari (arī var rupji).

Klāt pievieno karotīti eļļas, lai turas maisījums kopā.

Ierīvē arī pīles iekšpusi.

Tas maisījums man apmēram 100 g glāze nepilna (uz izjūtām).

Pīli piepilda ar ābolu daiviņām.

Pīli iegulda "pīlē" ar kājām uz augšu un atlikušās ābolu daiviņas apbārsta apkārt), uzlej alu un liek cepeškrāsnī .

Cep 1,5-2 stundas.

Kad gatava, pīli izņem ārā un uz cepešplāts pāris minūtes apbrūnina.

* ticiet man, tik mīkstu pīli nebūsiet baudījuši.

Iesūtīja:
Panaceja

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form