Pīles cepetis garšvielās ar burkānu un plūmju pildījumu
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Recepte, ko vari gatavot pēc veiksmīgām pīļu medībām.

Visas pīles ierīvēšanai paredzētās sastāvdaļas sajauc bļodiņā un ierīvē ar maisījumu pīli no iekšpuses un no ārpuses.

Divus vidējus burkānus sarīvē un rupjās rīves, pievieno 150 g žāvētu plūmju (applaucētu), to visu sapilda pīlē.

Tad liek cepjamajā maisā kartupeļus, pīli un šauj cepeškrāsnī uz 1,5 stundām.

Iesūtīja: guna

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form