Pīles salāti ar sulīgo mango un granātāboliem
Foto: Jamieoliver.com
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šie eksotiskajiem pīles salātiem piemīt viss, kas ir nepieciešams – svaigums, asumiņš, sulīgi augļi un garda, kraukšķīga pīle. Recepte no izcilā šefpavāra Džeimija Olivera krājumiem.

Pagatavošana

Apslaki pīles krūtiņu un apber ar Ķīnas piecu garšvielu maisījumu.

Liec uz vidēji karstas pannas un ļoti uzmanīgi cep apmēram piecas minūtes, ik pa laikam apgrozot, līdz lielākā daļa tauku ir iztecējusi un āda ir zeltaini brūna.

Izņem gaļu no pannas un sagriez gabaliņos – pīle vidū joprojām būs jēla, taču neuztraucies.

Iztīri pannu no taukiem un ieliec tajā sagrieztos putna gaļas gabaliņus. Maisot cep dažas minūtes, līdz tā ir gatava un kraukšķīga. Noliec malā.

Sajauc granātābolu sēkliņas, lociņus, koriandru, kressalātus, mango un kraukšķīgo pīli. Aizdari ar laima sulu un apslaki ar sezama eļļu. Ja nepieciešams, vari pievienot sāli vai citas garšvielas..

Sagriez salātu lapas un liec porciju šķīvjos.

Pāri kārto gatavos salātus un cel galdā.

Un atceries ieslēgt televizoru, lai noskatītos Džeimija Olivera lieliskos raidījumus kanālā "FOX Life". "Džeimija pārtikas revolūcija dzīvajā ēterā Sidnejas Operas namā" – trešdien, 30. decembrī pulksten 21.00, bet svētdienās pulksten 12.00 var vērot "Emmy" balvu ieguvušo izcilo realitātes šovu – "Džeimija pārtikas revolūcija".

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form