Pīles salāti ar zemenēm un mango
Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda zemeņu sezonas recepte no Dansukker Zemeņu ēdienu meistarklases kopā ar Lauri Aleksejevu (restorāns "36.līnija").

Pīles fileju apcep un sagriež sloksnītēs.

Mango nomizo un sagriež kubiņos.

Ķirštomātiņus nomazgā un sagriež uz pusēm.

Zemenes, etiķi, Muscovado cukuru, kinzu, eļļu, pipari, sāli un čili pāksti kokteiļkrūzē sakuļ un pārlej salātiem.

Pasniedz ar salātu lapām.

Source

Tasty

Tags

Dansukker Baltvīna etiķis Cukurs Kinza Ķirštomāti Mango Melnie pipari Olīveļļa Pīles gaļa Sāls Zemenes Cepšana Gaļas salāti Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Romantiskas vakariņas Viegla vasaras maltīte viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form