Pilngraudu maizītes ar lasi, avokado un paipalu olām
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 šķēles
4 šķēles pilngraudu maize
pilngraudu maize
200 g
200 g laša vai foreles fileja
laša vai foreles fileja
1
1 gatavs avokado
gatavs avokado
8
8 paipalu olas
paipalu olas
1
1 gurķis
gurķis
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
dīgsti vai zaļumi dekoram
dīgsti vai zaļumi dekoram
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Gatavojot lašmaizītes, parasti izmantojam baltmaizi, dāsni pārziežot to ar sviestu. Lai brokastis būtu ne vien gardas, bet arī veselīgas, baltmaizi aizstāj ar šķiedrvielām bagāto graudu maizi, bet sviestu – ar minerālvielām un vitamīniem bagāto avokado. Recepti iesaka uztura speciāliste Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "Elvi".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriež plānās šķēlītēs zivi.

    Notīra un ar dakšiņu samīca avokado, lai veidojas krēmīgs "avokado sviests" (tajā var palikt arī lielāki avokado gabali). Pievieno avokado masai nedaudz sāls.

    Uzsmērē avokado masu uz maizītēm, liek virsū lasi un gurķi, pa virsu uzliekot sagrieztas vārītās paipalu olas (paipalu olas var aizstāt ar vistu olām).

    Pārkaisa ar garšvielām, rotā ar zaļumiem un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form