Spageti ar baklažāniem un garšaugiem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pasakainā pasta, krāsnī apcepti baklažāni un cukīni, kā arī citrona spirgtums vienā šķīvī. Maltīte, kuru baudīt gan sātīgās pusdienās, gan vieglās vakariņās. Bet pagājušās vai gaidāmās vasaras garšu uz mēles sajust palīdzēs bazilika un piparmētru lapiņas.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Baklažānus sagriež ceturtdaļās, bet cukīni šķēlītēs. Dārzeņus apviļā divās ēdamkarotēs olīveļļas. Pēc tam uzliek uz cepampannas un gatavo cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Kad gatavi, izņem no cepeškrāsns un atdzesē.

Spageti izvāra, kā norādīts uz iepakojuma. Kad spageti gatavi, nokāš un atdzesē zem aukstas ūdens strūklas.

Spageti pārliek lielā bļodā, pārlej ar atlikušo olīveļļu, pievieno citronu sulu, apceptos baklažānus un cukīni un gandrīz visas bazilika un piparmētru lapiņas. Salātus kārtīgi apmaisa.

Pasniedz šķīvjos, pa virsu uzkaisot citrona miziņu un bazilika, kā arī piparmētru lapiņas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form