30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 mazi baklažāni2 cukīni4 ĒKolīveļļa500 gpilngraudu spageti2 citronu sula un saīvēta miziņa15 gbaziliks15 gpiparmētras
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Baklažānus sagriež ceturtdaļās, bet cukīni šķēlītēs. Dārzeņus apviļā divās ēdamkarotēs olīveļļas. Pēc tam uzliek uz cepampannas un gatavo cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Kad gatavi, izņem no cepeškrāsns un atdzesē.
3
Spageti izvāra, kā norādīts uz iepakojuma. Kad spageti gatavi, nokāš un atdzesē zem aukstas ūdens strūklas.
4
Spageti pārliek lielā bļodā, pārlej ar atlikušo olīveļļu, pievieno citronu sulu, apceptos baklažānus un cukīni un gandrīz visas bazilika un piparmētru lapiņas. Salātus kārtīgi apmaisa.
5
Pasniedz šķīvjos, pa virsu uzkaisot citrona miziņu un bazilika, kā arī piparmētru lapiņas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit