Pilnpiena siers
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5 l
5 l pilnpiens
pilnpiens
 
sāls
sāls
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Svaigs un veselīgs pašgatavots mājas siers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Trīs litrus pilnpiena saraudzē, karsē, līdz sāk atdalīties sūkalas.

    Pielej atlikušos 2 litrus piena un, pa reizei apmaisot, karsē, līdz piens sarecējis.

    Biezpienam ļauj nogulsnēties, uz sieta notecina sūkalas. Kamēr vēl biezpiens silts, to liek linu auduma maisiņā.

    Sieru noliek vēsā vietā zem sloga un patur apmēram 5-6 stundas, pēc tam ieberž ar sāli.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form