2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 lpilnpiens sāls
Sagatavošana
1
Trīs litrus pilnpiena saraudzē, karsē, līdz sāk atdalīties sūkalas.
2
Pielej atlikušos 2 litrus piena un, pa reizei apmaisot, karsē, līdz piens sarecējis.
3
Biezpienam ļauj nogulsnēties, uz sieta notecina sūkalas. Kamēr vēl biezpiens silts, to liek linu auduma maisiņā.
4
Sieru noliek vēsā vietā zem sloga un patur apmēram 5-6 stundas, pēc tam ieberž ar sāli.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit