60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 gmilti1 glāzemedus65 gsviests0.5 gab.citrona miziņa kardamons krustnagliņas kanēlis1 TKsoda
Sagatavošana
1
Medum pievieno sviestu un uzvāra.
2
Lēni maisot, piejauc miltus ar garšvielām, beigās pieliek sodu, labi samīca un uz vairākām dienām noliek nostāvēties istabas temperatūrā, līdz mīkla iegūst īsto aromātu.
3
Tad izveltnē, izpiež vai izgriež formiņas un cep mērenā siltumā.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit