Foto: Shutterstock
Mīkla lai, piparkūkas būtu mutē kūstošas.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgcukurs0.5 kgmargarīns1.3 kgmilti3 gab.olas1 TKsoda2 gab.paciņas piparkūku garšvielas4 ĒKdegvīns

Sagatavošana

1

300 g cukuru sagrauzdē, lēni pielej 1 glāzi vārošu ūdeni, pieliek margarīnu, garšvielas un visu savāra, pieliek pārējo cukuru un vēl savāra.

2

Karstam pieliek 600 g miltu un drusku atdzesē.

3

Tad sakuļ olas kopā ar sodu, pieliek atlikušos miltus, pielej šņabi(vai 2 ĒK spirts) un mīca ilgi, ilgi.

Iesūtīja: stern

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!