Piparkūku glazūra ar citronskābi
Foto: DELFI
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Piparkūku glazūra - radošajām izpausmēm.

Olas baltumu viegli saputo, ieputo pūdercukuru un citronu sulu vai šķipsnu citronskābes, lai glazūras garša nav pliekana.

Turziņu var gatavot no cepamā papīra.

Krāsot var ar dažādām sulām vai pārtikas krāsvielām.

Pievieno vēl pūdercukuru līdz sasniedz vajadzīgo konsistenci.

Iesūtīja: Anemone

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form