Piparkūku torte
Foto: Shutterstock
5.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Piparkūku torte - diezgan trekna, bet ļoti garšīga.

Mīklu izcep un sīki sasmalcina vai samaļ gaļas mašīnā.

Saputo 1 bundžu, 2 stundu vārīta, kondensētā piena ar 400 g sviesta.

Iegūtās sastāvdaļas samaisa kopā, iznāk bieza masa, ko kārto sev vēlamajā formā, var ielikt kārtu ne pārāk saldu konservētu augļu.

Dekorē ar tām pašām drupačām un krēmu. Ļauj ievilkties, vislabāk lietot nākamajā dienā.

Iesūtīja: Lilita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form