Cepta liellopa gaļa ar krējuma mērci
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Piparota liellopu gaļa ar mērci ikdienai vai svētku mielastam.

Piparus ieliek maisiņā un ar mīklas rulli vai tukšu pudeli saspiež.

Gaļu krietni izvārta piparos un sviestā apcep. Ieliek traukā un pārsedz, lai stāv siltumā.

Uz tās pašas pannas, kur gaļa cepās, uzlej brendiju – lai attaukotu pannu (bet jāpieskata, lai viss labums neizvārās gluži).

Apcep sīki sakapātu ķiploku, pielej saldo krējumu, nedaudz ļauj paburbuļot, pielej suliņu, kas satecējusi traukā, kurā izceptā gaļa stāvēja, pieliek sāli u.c. garšvielas, ko sirds kāro.

Ēd ar kartupeļiem, mērci lejot virsū gaļas gabaliņam.

Iesūtīja: Madara

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form