Šašliks sinepju un eļļas marinādē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopa gaļas kebabs viegli pikantā marinādē. Grilē uz karstām oglēm vai cepeškrāsnī, grila režīmā. Pasniedz ar lapu salātiem.

Nelielā burciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, etiķi un sinepes. Steiku sagriež nelielos gabaliņos. Ievieto seklā šķīvī un apviļā barbekjū garšvielās.

Pārlej kebaba gaļu ar eļļas un etiķa masu, pievieno rozmarīnu un apmaisa.

Gaļas gabaliņus pamīšus ar paprikas gabaliņiem uzsprauž uz iesmiem. Grilē uz karstām oglēm 5 minūtes, tad apgriež un apcep, lai būtu gatavs.

Kebaba gabaliņiem jābūt skaisti apbrūnējušiem no ārpuses, bet mīkstiem un viegli rozā iekšpusē. Var cept arī ilgāk.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form