Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Liellopa gaļas kebabs viegli pikantā marinādē. Grilē uz karstām oglēm vai cepeškrāsnī, grila režīmā. Pasniedz ar lapu salātiem.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 ĒKolīveļļa3 ĒKsarkanvīna etiķis1 ĒKpilngraudu sinepes500 gliellopa steiks1 ĒKbarbekjū garšvielas1 TKrozmarīns2 sarkanās paprikas

Sagatavošana

1

Nelielā burciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, etiķi un sinepes. Steiku sagriež nelielos gabaliņos. Ievieto seklā šķīvī un apviļā barbekjū garšvielās.

2

Pārlej kebaba gaļu ar eļļas un etiķa masu, pievieno rozmarīnu un apmaisa.

3

Gaļas gabaliņus pamīšus ar paprikas gabaliņiem uzsprauž uz iesmiem. Grilē uz karstām oglēm 5 minūtes, tad apgriež un apcep, lai būtu gatavs.

4

Kebaba gabaliņiem jābūt skaisti apbrūnējušiem no ārpuses, bet mīkstiem un viegli rozā iekšpusē. Var cept arī ilgāk.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!