Pīrāgs ar āboliem II- garda pārmaiņa tradicionālai ābolu plātsmaizei.

Sakaltušās baltmaizes gabaliņus apmērcē olu un piena maisījumā.

Pusi maizes izklāj uz pannas, kas ietaukota ar sviestu un izkaisīta ar rīvmaizi.

Pakaisa ar cukuru un vaniļas cukuru.

Ābolus nomizo, sarīvē uz dārzeņu rīves, pārkaisa ar cukuru, liek uz maizes, tad atkal maizes kārtu.

Pārkaisa ar cukuru, vaniļas cukuru.

Pārlej ar atlikušo olu un piena maisījumu un kausētu sviestu.

Cep cepeškrāsnī apm. 20 minūtes. Atdzisušu sagriež un pārkaisa ar pūdercukuru.


Ābolu masai var pievienot arī kanēli.


Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!