Foto: Shutterstock
Kaut līdz sparģeļu sezonai, kas uzņem apgriezienus aprīļa beigās, vēl jāpaciešas, veikalos jau ir nopērkami pirmie – koši zaļie un kraukšķīgie – sparģeļu dzinumi. Tādēļ tiem, kas ir izslāpuši pēc pavasarīga svaiguma, iesakām pagatavot sparģeļus ar zilā siera mērci.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

zilais siers sparģeļi saldais krējums valrieksti

Sagatavošana

1

Sparģeļiem nomizo kātiņus un sparģeļus ātri noblanšē vieglā sālsūdenī.

2

Mērcei sieru katliņā savāra ar saldo krējumu līdz krējuma konsistencei.

3

Pasniedzot uz šķīvja kārto sparģeļus, tos pārlej ar mērci.

4

Ja vēlas, pārkaisa ar kapātiem valriekstiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!