Pistāciju liķieris
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
170 g
170 g lobītas, nesālītas pistācijas
lobītas, nesālītas pistācijas
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
700 g
700 g baltais (gaišais) rums
baltais (gaišais) rums
  • Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
  • Pasaules Virtuve
  • Svētku laikā ir jauki mazliet noreibt. (Ja vecums atļauj.) Asnāte Morozova iesaka lielisku liķiera recepti svētku laikam. Tiesa, nedēļu būtu jāļauj liķierim nostāvēties, bet, ja nu Jaunais gads pienāk ātrāk, iespējams, ar dienām četrām arī būs gana.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izloba pistācijas no čaumalām. Ja gribas košāk zaļu liķieri, pistācijas plaucē verdošā ūdenī 2 minūtes un noloba arī miziņu.

    Pistācijas sablendē, var pieliet pavisam nedaudz ūdeni, lai blenderim vieglāk.

    Pielej saldo krējumu un sablendē vēl.

    Sablendēto masu liek burkā un pievieno rumu, labi sakrata.

    Atstāj savilkties vismaz nedēļu, pa laikam sakrata.

    Ja nav iebildumu pret riekstu gabaliņiem liķierī, var dzert tāpat, bet var arī dzērienu izlaist caur sietu, lai tiktu vaļā no pistāciju gabaliņiem. No tiem vēlāk var pagatavot riekstu krēmu, izmanot, lai uzceptu cepumus vai kūku.

    "Tasty" saka: priekā! Un atgādina, ka liķierus nedzer. Liķierus bauda. Pa mazam malciņam.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form